![]() |
![]() |
|
![]() |
13 Aprilie 2012 | TIMP LIBER | Vizualizari: 1128 |
Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată |
![]() |
Pasca "reinventată" se face în două ore, însă reţeta şi modul de preparare sunt destul de simple, iar singurul ingredient mai exotic sunt fulgii de migdale. Ingrediente Pentru aluat 25g de drojdie 3 ouă 250g de zahăr 150g de unt 3 linguri de lapte 1 păstaie de vanilie coajă rasă de lămâie 100g fulgi de migdale 800g de făină Pentru umplutură 500g brânză de vaci 125g cremă de brânză 3 ouă 200g de merişoare 100g de zahăr 1 ... |
Cuvinte cheie: Pasca, Reteta,
Tweet |
Articole recomandate:
![]() |
Rețeta zilei: Vinete gratinate la cuptor cu parmezan |
![]() |
Rețeta zilei de sâmbătă. Ciorbă bănățeană (rețetă de acum un veac) |
![]() |
Rețeta zilei de marți. Sturion cu spumă de unt (rețetă regală) |
![]() |
Ciorba de capete de salau (rețetă de pe Clisura Dunării) |
![]() |
Rețeta zilei: salată mexicană cu porumb și fasole roșie (DE POST) |
![]() |
Rețeta zilei de vineri. Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa) |
Comentarii:
comments powered by Disqus |