Luni, 21 Aprilie 2025
13 Aprilie 2012 | TIMP LIBER | Vizualizari: 1128
Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată
articol

Pasca "reinventată" se face în două ore, însă reţeta şi modul de preparare sunt destul de simple, iar singurul ingredient mai exotic sunt fulgii de migdale. Ingrediente Pentru aluat 25g de drojdie 3 ouă 250g de zahăr 150g de unt 3 linguri de lapte 1 păstaie de vanilie coajă rasă de lămâie 100g fulgi de migdale 800g de făină Pentru umplutură 500g brânză de vaci 125g cremă de brânză 3 ouă 200g de merişoare 100g de zahăr 1 ...

Mai multe pe www.jurnalul.ro

Cuvinte cheie: Pasca, Reteta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Rețeta zilei: Vinete gratinate la cuptor cu parmezan
Poza Articol Rețeta zilei de sâmbătă. Ciorbă bănățeană (rețetă de acum un veac)
Poza Articol Rețeta zilei de marți. Sturion cu spumă de unt (rețetă regală)
Poza Articol Ciorba de capete de salau (rețetă de pe Clisura Dunării)
Poza Articol Rețeta zilei: salată mexicană cu porumb și fasole roșie (DE POST)
Poza Articol Rețeta zilei de vineri. Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa)

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare



 Publicitate

Curs Valutar

Curs Valutar

 Parteneri

Hosting Servere VPS in Romania
HostVision
Copyright © 2007-2025 ASJ. All rights reserved.