06 August 2016 | TIMP LIBER | Vizualizari: 1041 |
Rețetă „Ciolan de miel australian pe pat de cremă de țelină” de la Chef Paul Siserman |
Carnea de miel este unul dintre preparatele care stau la baza multor rețete din bucătăriile lumii, printre care cele mai renumite sunt cele din Turcia, Grecia, Noua Zeelandă, Australia și Africa. Este cunoscut... |
Cuvinte cheie: Siserman, Ciolan, Reeta,
Tweet |
Articole recomandate:
Iahnie de fasole cu ciolan afumat (rețeta lui Radu Anton Roman) |
Ciorbă de ciolan afumat cu smântână |
Ed Sheeran, cucerit de fasolea cu ciolan şi mici în România |
Pentru masa de Crăciun, Chef Paul Siserman vă propune Ruladă din piept de porc cu cartofi la cuptor |
Chef Paul Siserman vă recomandă: Vită înăbușită în vin roșu bourguignon |
Rețetă de la Chef Paul Siserman - Tocăniță de burtă |
Comentarii:
comments powered by Disqus |