Duminica, 25 Iulie 2021
17 Ianuarie 2021 | SPORT | Vizualizari: 106
Răzvan Lucescu n-a mai suportat și a înjurat arbitrul în română. Ce l-a scos din minți pe antrenorul român în Arabia Saudită - VIDEO
articol

Pentru că de patru meciuri Al-Hilal Riad nu a reușit să mai învingă pe nimeni tehnicianul echipei, Răzvan Lucescu, a adunat în el multă tensiune. Cele două înfrângeri consecutive, una în campionat, alta în Cupa Campionilor Arabiei Saudite și-au spus cuvântul și Al-Hillal, încă lider în campionat, simte cum cel mai important adversar, Al-Shabab Riad, le suflă în ceafă.

Sursa: antena3

Cuvinte cheie: VIDEO, Saudita, Arabia, Lucescu, Razvan,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Asteroidul YU55 este mai apropiat astăzi de Pământ decât Luna: va survola Terra la o înălţime de 330.000 de kilometri (VIDEO)
Poza Articol Record: laserul care trage fascicule având de 1.000 de ori întreaga energie consumată de SUA (VIDEO & GALERIE FOTO)
Poza Articol VIDEO - Majoretele nord-coreene au furat privirile tuturor din cauza frumuseții fetelor și a coregrafiei impecabile
Poza Articol Gadget-uri care o sa dispară până în 2020: GPS, Consola video, e-Reader
Poza Articol O Skoda cu 700.000 de km, "reîntinerită". Imagini incredibile - VIDEO
Poza Articol Nokia-Microsoft contraatacă. Vezi caracteristicile şi preţurile LUMIA, smartphone-ul concurent iPhone şi Samsung Galaxy (VIDEO)

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.