Sambata, 15 August 2020
11 Mai 2015 | TIMP LIBER | Vizualizari: 598
Spanacul, sursă de fier şi vitamine. Reţetă rapidă pentru piure de spanac
articol

În felurile de mâncare gătite, spanacul nu trebuie fiert foarte mult. Ideal este să fie consumat crud, în special cel abia crescut (baby spinach), cu frunza mică şi fragedă. Spanacul dă gust bun salatelor de...

Sursa: jurnalul

Cuvinte cheie: Reteta, Spanacul,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Cozonaci moldovenești - ziși și Babe Rusești (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Poza Articol Consommé à la royale, rețetă clasică a bucătăriei franceze
Poza Articol Reţetă - Papricaş de pui cu găluşte, bun de te lingi pe degete
Poza Articol Plăcinta dobrogeană a Chiraței (rețetă armânească)
Poza Articol Reţeta zilei - Spaghete cu sepie si fructe de mare
Poza Articol Reţeta zilei: Cartofi noi cu ceapă verde şi mărar

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.