Vineri, 17 Ianuarie 2020
11 Mai 2015 | TIMP LIBER | Vizualizari: 506
Spanacul, sursă de fier şi vitamine. Reţetă rapidă pentru piure de spanac
articol

În felurile de mâncare gătite, spanacul nu trebuie fiert foarte mult. Ideal este să fie consumat crud, în special cel abia crescut (baby spinach), cu frunza mică şi fragedă. Spanacul dă gust bun salatelor de...

Sursa: jurnalul

Cuvinte cheie: Reteta, Spanacul,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Rețeta zilei de joi. „Pere” din carne de vițel
Poza Articol Reţeta zilei - Spaghete cu sepie si fructe de mare
Poza Articol Reţeta de mititei a unui bucătar regal
Poza Articol Rețeta zilei de duminică. Clapon umplut cu tocătură
Poza Articol Rețeta zilei de duminică. Ostropel de miel, ca la stână
Poza Articol Reţetă delicioasă: Friptură de vită cu usturoi la cuptor

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.