23 Ianuarie 2016 | TIMP LIBER | Vizualizari: 1014 |
Reţetă pentru zile speciale, tortul Micul Trianon |
Ingrediente: pentru blatul cu migdale: 60 g pudră de migdale, 130 g zahăr pudră, 15 g făină, 3 albuşuri, o linguriţă de fulgi de ciocolată amară; pentru crema pralinată: 200 g praline, 90 g pişcoturi de... |
Cuvinte cheie: Trianon, Micul, Reteta,
Tweet |
Articole recomandate:
Rețeta zilei de miercuri. Kugelhopful „casei Bacalbașa” |
Sarmalute de miel în frunză de tei (rețetă neaoșă) |
Zacusca, alimentul-vedetă al toamnei. Sfaturi utile de la Lygia Alexandrescu pentru o reţetă dietetică |
Rețetă de post - Pateu de măsline şi avocado |
Cea mai bună rețetă de post din Ardeal |
Iahnie de fasole cu ciolan afumat (rețeta lui Radu Anton Roman) |
Comentarii:
comments powered by Disqus |