Luni, 20 Noiembrie 2017
30 Iunie 2012 | TIMP LIBER | Vizualizari: 376
Reţeta de mititei a unui bucătar regal
articol

Deşi era neamţ de origine ­ ca toţi chefii bucătari de la Curtea Regală a României, de altfel ­, deşi fusese şcoli la Cordon Bleu, la Paris, şi cunoştea fără cusur bucătăriile franceză şi italiană, ca şi pe cele din Germania şi Anglia, Iosif Strassman a prins drag de gastronomia românească. ...

Mai multe pe www.jurnalul.ro

Cuvinte cheie: Reteta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Cea mai bună rețetă de ciuperci umplute la cuptor
Poza Articol REŢETĂ pentru COMPOT de RUBARBĂ. Un desert răcoros dulce acrişor şi aromat
Poza Articol Rețeta zilei de miercuri. Supă ardelenească de măcriș, cu carne afumată
Poza Articol Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată
Poza Articol Rețeta zilei de miercuri. Chiftele de năut ca la Simonopetra, în Muntele Athos
Poza Articol Reţetă cu fructe de primăvară - Tort rece de brânză dulce şi căpşuni

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2017 ASJ. All rights reserved.