Marti, 16 Ianuarie 2018
30 Iunie 2012 | TIMP LIBER | Vizualizari: 395
Reţeta de mititei a unui bucătar regal
articol

Deşi era neamţ de origine ­ ca toţi chefii bucătari de la Curtea Regală a României, de altfel ­, deşi fusese şcoli la Cordon Bleu, la Paris, şi cunoştea fără cusur bucătăriile franceză şi italiană, ca şi pe cele din Germania şi Anglia, Iosif Strassman a prins drag de gastronomia românească. ...

Mai multe pe www.jurnalul.ro

Cuvinte cheie: Reteta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Rețeta zilei: Pui cu varză chinezească și orez cu ghimbir
Poza Articol Rețeta zilei de marți. Ochiuri românești (secretul bine păstrat de la 1900)
Poza Articol Reţetă - Pui umplut, simplu, rapid şi deosebit de gustos
Poza Articol Rețeta zilei : Mini pizza cu anșoa și mozzarela
Poza Articol Rețeta zilei de vineri. Pâine fragedă, ca-n codrii Vlăsiei
Poza Articol Rețete românești. Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2017 ASJ. All rights reserved.