Duminica, 25 Iulie 2021
30 Iunie 2012 | TIMP LIBER | Vizualizari: 792
Reţeta de mititei a unui bucătar regal
articol

Deşi era neamţ de origine ­ ca toţi chefii bucătari de la Curtea Regală a României, de altfel ­, deşi fusese şcoli la Cordon Bleu, la Paris, şi cunoştea fără cusur bucătăriile franceză şi italiană, ca şi pe cele din Germania şi Anglia, Iosif Strassman a prins drag de gastronomia românească. ...

Mai multe pe www.jurnalul.ro

Cuvinte cheie: Reteta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Fasole verde cu pui (rețetă din 1888)
Poza Articol Rețeta zilei de sâmbătă. Minitarte cu cremă de nuci
Poza Articol Kriuson, cruchon, crușon - rețetă de la faimosul hotel Ritz
Poza Articol Rețeta zilei de marți. Ochiuri românești (secretul bine păstrat de la 1900)
Poza Articol REŢETA ZILEI: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
Poza Articol Rețeta zilei. Bobeală (rețeta lui Radu Anton Roman)

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.