21 Aprilie 2016 | TIMP LIBER | Vizualizari: 892 |
Rețeta zilei de joi. Sarmale cu urdă, în frunze de sfeclă (rețete românești pe gustul tău) |
Am spus-o - și o voi repeta mereu - nu de la turci au învățat românii a pregăti sarmale (ori alte gustoase retete romanesti)! Ce ne deosebeşte, poate, de alte popoare este apetenţa pe care o au... |
Cuvinte cheie: Sarmale, Reeta,
Tweet |
Articole recomandate:
Pentru cine şi de ce a gătit chef Nicolai Tand sarmale... tocmai în SUA |
Iubita lui Boureanu, "înfrântă" de pofta de sarmale. Cum arată puștoaica |
Sarmale și legume umplute cu grâu, ca-n Bărăgan (rețete românești pe gustul tău) |
"Incredibil! Te iubesc, România". Reacția unui străin care mănâncă prima dată sarmale, mici și mămăligă în țara noastră |
Reteta zilei: Sarmale cu bacon |
Camerunezul Ngadeu de la FC Botoşani a ajuns la spital după ce a mâncat ... SARMALE |
Comentarii:
comments powered by Disqus |