Vineri, 13 Decembrie 2019
19 Iulie 2017 | TIMP LIBER | Vizualizari: 293
Pui la ceaun (Rețeta lui Radu Anton Roman)
articol

Un laitmotiv, un alt reper a ceea ce restaurantele, pe bună dreptate, consideră bucătărie românească, cu o singură și timidă observație: puiul, dacă e fiert în untdelemn, iese fad și făinos ca un...

Sursa: jurnalul

Cuvinte cheie: Roman, Anton, Reeta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol iPhone 4S la Vodafone România din 11 noiembrie
Poza Articol Quattro HD, o tabletă românească la 400 lei
Poza Articol România va juca în preliminariile Euro 2016 la Bucureşti, Cluj şi Ploieşti
Poza Articol Au început pregătirile pentru întîmpinarea Larei Fabian în Romania!
Poza Articol Grecia - România 0-1. Început de preliminarii cu o victorie!
Poza Articol Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii Supercupa României

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.