Sambata, 11 Iulie 2020
19 Iulie 2017 | TIMP LIBER | Vizualizari: 384
Pui la ceaun (Rețeta lui Radu Anton Roman)
articol

Un laitmotiv, un alt reper a ceea ce restaurantele, pe bună dreptate, consideră bucătărie românească, cu o singură și timidă observație: puiul, dacă e fiert în untdelemn, iese fad și făinos ca un...

Sursa: jurnalul

Cuvinte cheie: Roman, Anton, Reeta,

     
     

Articole recomandate:

Poza Articol Vântul amână lansarea primului satelit românesc
Poza Articol Un român a inventat primul vehicul zburător propulsat electric
Poza Articol Tăietorii români de lemne vor să facă istorie la Campionatul Mondial
Poza Articol Numărul mașinilor din România a crescut cu 5,27%, în 2015
Poza Articol Anunț surpriză al unei cunoscute cântărețe din România. Este însărcinată cu primul ei copil
Poza Articol Încă o lovitură pentru sportul românesc. O adevărată legendă, depistată pozitiv cu Meldonium. "Mă voi retrage"

Comentarii:

comments powered by Disqus

 Socializare

   
   

 Publicitate

 Utile

 Parteneri

HostVision
Copyright © 2007-2018 ASJ. All rights reserved.